10 idei de cadouri cu bere

Salutare, dragii și dragele Moșului și bine ați venit la rubrica: „cadouri de ultim moment pentru drojdierul/drojdiera casei”, singurele cadouri care arată că-ți pasă cu adevărat, chiar dacă prea târziu. Hei, e ok, cine suntem noi să judecăm? Poate n-ați avut timp de cumpărături. Poate că vreți să vă completați cadoul cu ceva frumos să placă la toată lumea. Poate voiați să luați ceva absolut jenant, ca de exemplu o excursie în Maldive, dar încă mai aveați unele mici îndoieli. Nicio problemă, suntem aici ca să vă ajutăm, în niciun caz ca să le sugerăm discret partenerelor noastre ce să ne ia de Crăciun.

  1. Sf. Ioan, apostolul berii de la Berero.ro, a pregătit cu mânuțele lui iscusite de pianist trei variante de pachet de Crăciun, toate cu beri bune, toate înfășurate frumos în hârtie colorată. Bonus: unul dintre ambalaje e cu papagali. Serios, cine nu-și dorește o cutie frumoasă cu papagali pe care dup-aia s-o bea până se face kakadu? Și dacă sunteți ciudați care nu vreți papagali, mai are și alte variante de pachete, sau beri individuale, precum și acest pahar frumi, pentru că noi consumatorii de bere craft max pro 12 avem nevoie de sticlărie frumi ca să ne simțim bine. Tot Ioan, dar de data asta la cealaltă casă a lui de pe Hopsclub.ro, oferă acest pachet complet de la BRLO, CARE ȘI EL VINE CU PAHAR! În plus multe beri la reducere. Beri + pahare, prieteni, e atât de simplu. Sursele noastre ne asigură că expedierile se fac până miercuri la 12, dar există și ridicare de la sediu sau livrări internaționale care vin la anul.

2. Vlad de la Real Beer Shop și craftbeer.ro are și el niște platouașe drăgu-frumi și o imagine sugestivă cu un moș berilă pe motocicletă pe care o tot schimbă pentru că prima oară a pus o variantă prea pixelată. În fine, bocceluțele lui cu bere includ: Romanian fruits care nu e cu țuică cum am putea crede, The Sour Attitude care se consumă cu dicarbocalm, All for the black care ar putea să fie rasist dar hai să nu, Belgian classic cu beri de la belgieni perverși, Transatlantic Treaty care are multe chestii clasice de la Brewdog și Platouaș internațional care pare o chestie alcătuită din chestii bune pe care le-a uitat în spatele frigiderului. Nu știm până când livrează, dar livrează sigur până la un moment dat, după care nu mai livrează.

Mmmmmmmmmm intensifies.

3. Pentru iubitorul de neam, țară și bere bună, Hop Hooligans au și ei niște pachete mișto gata asamblate pe care le găsiți aici. Plus pahare. Plus șăpci. Plus șosete for some weird reason.

Ia uite, boss, are și șosete ej nebooon?

4. Dacă stați în Timișoara, sau prin apropiere, sau aveți o încredere nebunească în curieri că vor livra la timp și Bereta Tm au niște pachete culuțe. De exemplu acest pachet cu mesaj pentru persoana iubită sau autorități. Sau aceste pachete de Crăciun despre care știm sigur că sunt de Crăciun pentru că scrie pe ele că sunt de Crăciun și apar în poze care au lucruri Crăciunești în ele.

jolly and nice

5. Beer Academy are mereu niște pachete de bere interesante, dar și o selecție foarte bună de pahare de bere pentru că așa cum poate v-am mai zis, PAHARE, prieteni! Grijă mare cu livrarea totuși pentru că deși se pricep extrem de bine la împachetat, nu sunt cei mai rapizi din parcare la livrare.

ce guldendraq, mă?

6. 100 de beri au închis barul fizic, dar și-au deschis bar online, și vând tot ce le-a mai rămas prin frigidere. Aici de exemplu au niște pachete drăguțe.

omlette du vintaj

7. Vivre, ultimul site pe care te-ai aștepta să ne găsești, are dacă cauți mai bine tot felul de prostioare amuzante. De exemplu această cutie care te ajută să reciclezi capace de bere și să numeri îngrijorat câte ai băut, sau acest blat pentru lada de bere ca să bei direct la botul calului sau setul ăsta mișto de pahare pentru IPA . Sau setul ăsta mișto de pahare tulip, sau acest tablou răzuibili cu beri care îi dă și acum coșmaruri lui Vlad, sau paharul din care bea bere Țiriac la vânătoare, sau acest desfăcător leu pentru bărbatul independent și plin de bani născut în zodia Pești.

8. Dacă luați cadou pentru cineva hardcore, poate că n-ar strica să vă uitați și kiturile de făcut bere acasă pe care le vând Fabrica de bere și Brews Brothers pentru că cine nu-și dorește o găleată de 20 de litri de bere fermentând în permanență pe balcon.

bere cu vikingi pe ea

9. Dacă sunteți nababi sigur aveți nevoie pe iahtul vostru și de un răcitor bun de bere pentru 12 sticle. Știu că scrie vin, dar credeți-ne pe cuvânt că merge și cu bere.

ia uite ce mic e fraierul

10. Sigur n-ajunge până de Crăciun, dar poate pentru la anul puteți să vă uitați la dispozitivul ăsta automat de făcut bere care e perfect ilustrat cu poze generice de oameni care stau veseli și relaxați și beau o bere în timp ce se sprijină de aparat pentru că toată lumea care a făcut vreodată bere știe să vă zică că așa stau oamenii care fac bere: veseli și relaxați.

dandy, relaxați, viața e frumoasă

Bonus: dacă căutați o bere anume pentru că drojdierul vorbește în somn și nu știți de unde s-o luați, puteți s-o căutați cu șmecheria de spart bani a lui Costin. Spor la cumpărături și nu uitați, nicio alegere nu e o alegere proastă, cu excepția cazurilor în care este destul de proastă, dar atunci puteți spune că n-a fost alegerea voastră.

raduccc Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.