#56 – Țipari de Crăciun

Un ren cu ugly sweater cu oameni râgâie, alunecă pe țiparul de jgheab și cade de pe casă. Când un brad frumos ne mângâie ne simțim voioși, mai ales că verdeața lui ne place. Un spiriduș ghiduș a dat iama în piftia din beci. Nicolae și Elena Ceaușescu aruncă pe noi cu fulgi de nea confecționați chiar de ei. Bine-ai venit la Specialul de Crăciun Bere și Lucruri, un episod cu atât mai special cu cât trebuia să fie un Special de Halloween, dar am uitat.

În scurta, dar luminoasa noastră întâlnire, de azi vei afla tot ce voiai să știi despre sfântul bostan Iacob Lanternosul din Pyr.

Îți vom spune tare și răspicat că nu suntem păpușile de carne ale nimănui. Îi vom ridica în slăvi pe Lorinel zis și Michelangelo al mămăligii și marele lui vis: băiețelul viu de mămăligă.

Vei asculta povestea somnilor de la inimă, dar mai ales povestea țiparilor viitorului care regularizează prețul energiei, îi ții pe casă și îi bați și uzi, îi pui într-o găleată să deschidă poarta și din cînd în cînd țipă cu voce de capră.

Salt Bae Meat GIF - Salt Bae Meat Slap GIFs

Absolut excepțional vei constata că în episodul ăsta am folosit un sistem paralel de rating, cu măciuci. L-am invocat pe Bigfoot în Vaslui și ne-am pus întrebarea legitimă: ”Este muzica techno muzica populară a Olandezilor”.

Până Crăciunul viitor atât s-a putut mai ales că noi nu suntem cel mai bun exemplu de oameni.

Ce-am băut

Raspberry White Chocolate Honeycomb Imperial Stout – Pastry Stout / Vault City Brewing – Scoția / ABV – 12%

Demi Mondaine – Imperiat Stout / La Debauche – Franța / ABV – 11%

1 Ton Of… Cherry – Sour / To Ol – Danemarca / ABV – 7,5%

raduccc Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.