#58 – Un cerb intră într-o Poștă, cu Mihai

Nu-i ușor să aduci invitați noi mișto la podcast, mai ales când toată lumea are Covid sau îți spune la telefon că nu te cunoaște și cheamă Poliție dacă mai suni vreodată pe numărul ăsta la 3 dimineața. (Mersi Smiley…)

Teeth Hello Maria GIF - Teeth Hello Maria Wave GIFs

Cu toate astea am reușit să-l păcălim pe Mihai, iar Mihai a adus cu el pe lângă povești din industria berii macro, unde a activat cu succes mulți ani, și șaorma de la Genin.

N-o să mințim, șaorma de la Genin a jucat un rol decisiv. A urmat un rollercoaster emoționant cu tips and tricks despre cum să faci rost de propriul tău om la poștă, care-i cel mai bun serviciu de curierat pentru trimis locomotive, cerbul Cornel, veceuri intergalactice, supă cremă de varză murată, gușa lui Scărlătescu, ce bere craft mai beau oamenii pe trenul de Fetești și Silva Neagră.

Shawarma Ironman GIF - Shawarma Ironman Robert Downey Jr GIFs

De băut am și băut, nu doar am vorbit, mersi de întrebare, dar oricum nu interesează pe nimeni ce-am băut așa că o să menționăm doar Willy Tonka – Maple, Vanilla & Smoked Chilli de la Moersleutel care a reușit să mângâie cu succes toate butoanele pe care șaorma Genin nu le atinsese încă.

Îi mulțumim frumos lui Mihai pentru răbdare și bunăvoință, ne cerem scuze pentru interferențe și lipsa de interes și vă lăsăm cu acest citat inspirațional: “- Aș face un parc de distracții pentru sufletul meu. E o refulare pentru că în România nu sunt parcuri de distracții.” -Ce vorbești, toata România e un parc de distracții.”

raduccc Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.