Bere și Cine?

Salut, suntem Vlad și Radu și am pornit podcastul Bere și Lucruri în 2019 pentru că ne trebuia o scuză foarte elaborată ca să ne întâlnim săptămânal și să bem bere fandosită, la prețuri ridicole, din pahare dichisite, în timp ce ținem degetul mic ridicat și ne păpăim reciproc.

Podcast e un cuvânt foarte urât și nu ne place în mod deosebit, dar îl folosim pentru că e mai practic decât “înregistrări audio când bem”. Suntem total atehnici, nu suntem deloc amuzanți, suntem bătrâni și cu idei fixe, n-avem nicio intenție să îmbunătățim calitatea sunetului sau a discuțiilor, tragem totul într-o bucătărie cu un microfon ascuns într-un pui rotisat și e foarte probabil să jignim într-unul dintre episoade tot ce iubești, apreciezi sau respecți pe lumea asta. E ok, te înțelegem, nici măcar noi nu ne ascultăm.

Dacă totuși, printr-o minune, ai avut suficientă răbdare să ne asculți și, culmea masochismului, te mai și întorci, o să ne auzi vorbind foarte mult despre bere craft românească și străină, lucruri random pe care ni le aducem aminte, întâmplări care erau amuzante doar dacă erai acolo, invitați pe care îi cunoaștem vag, Gabi Tamaș, mâncare și alte lucruri care garantează că nu vom putea ocupa o funcție publică niciodată.

Ne găsești pe:

Anchor

Spotify

Apple Podcasts

… și orice alt serviciu de ascultat podcasturi folosești.

Dar și pe:

Facebook

Instagram

Youtube

și grupul nostru super exclusivist:

Un grup unde ne prefacem că ne pricepem la bere și lucruri